Forbrugsafregnet Internetforbindelse

Fullrate har nogle af de billigste løsninger overhovedet. De har en “tank op” internetløsning til kun 9 kroner pr måned til forbrug – Det er kname billigt.

Hos Fullrate bruger de TDC`s netværk til dækning og derfor får du et godt produkt sammen med en god service – Fullrate er kendt for deres gode support.

Udover forbrugsafregnet internet, har de også en lille pakke me 300 MB forbrug pr. måned til kun 29,00 – igen uhyre billigt og med nok data til en weekend hver måned eller lidt småteri i løbet af ugen.

Deres store pakke indeholder hele 10 GB med desværre kun 6 mbit hastighed, hvilket er en del under konkurrenterne med omkring de 10 Gb inkluderet – den pakke egner sig bedst til dem, der kun kan få TDC dækning ellers er der gode alternativer.

Fullrate kan vi anbefale til dig, der kun skal bruge mobil internet et par gange om måneden og i øvrigt ikke henter film eller musik, men bare surfer, tjekker mails og den slags.
Køber du tank op, afhænger pris pr MB af, hvor meget du tanker op for pr. gang. Tanker du for 400 kroner, er prisen kun 15 øre pr. MB og så har du altså til mange måneders forbrug i sommerhuset, på båden eller bare derhjemme.

I 2013 blev Mobilselskabet M1 fusioneret med Fullrate -og nu har de også knald billig mobiltelefoni.

Gå til Fullrate og læs meget mere her