3G eller 4G internet?

Alle snakker om det nye 4G, det er voldsomt hurtigt og vil revolutionere måden vi benytter internettet på – men er det nu også SÅ meget bedre end 3G og hvad for du for pengene ?
Der er ingen tvivl om, at 4G er 3G overlegen mht hastighed, både når der kobles op og når der downloades -og uploades. Det eneste punkt hvor 3G i Danmark stadigvæk er overleget, det er dækningen.
Telia er foran med 4G i Danmark, hvor de pt dækker godt 140 af DK`største byer. I de byer kan du opleve forskellene og nyde et mobilt internet, der spurter afsted som var der tale om fiber – men også KUN i centrum af byerne og kun når nettet ikke er overbelastet – helt som i begyndelsen med 3G.

Hvad skal jeg vælge? 3G eller 4G

Det afhænger naturligvis af, hvad du skal bruge det til. Bevæger du dig udenfor byerne og 4G dækning, kobler modemet op på 3G nettet og du er dermed overladt til udbyderens 3G dækning. På det punkt er Telia bestemt ikke foran og derfor bør du nøje overveje hvor du kommer til at ønske internetadgang før du køber.

4G er dyrer end 3G og skal du primært bruge mobilt internet i udkantsdanmark, er det billigere for dig, at vælge en 3G løsning, da du alligevel ikke kan opleve 4G dækning derude.

Skal du være både i byerne og å landet, ja så er TDC bedst, da d har bedre 3G dækning, her får du den bedste kombination.

I Byerne er der dog ingen tvivl om at den bedste oplevelse fåes hos Telia. De dækker simpelthen bedst og du får flest GB med i prisen.

3g og 4g internetforbindelse