TDC Internet

Bemærk: TDC bliv i 2016 lagt sammen med Yousee – Gå til forsiden her

TDC behøver vist ikke nogen nærmere introduktion her i Danmark.

På 3G området har TDC satset kraftigst på 3G teknologi op til 3 Mbit -de har en meget stærk og bred dækning af DK – TDC`netværk giver med andre ord bedste gennemsnitslige dækning i Danmark og det er specielt bedre i landzonerne end de 3 andre netværk.

Ser du nærmere på TDC` dækningskort kan du dog se, at 3g turbo dækning med 32 mbit hastighed er knap så dækkende som hos f.eks 3.

Det virker som om TDC`strategi har været at dække mest muligt med 3G INDEN de er gået vidre til at påbegynde opgradering af masterne til den nyere 3G turbo teknologi. Det er anderleds end de 3 andre netværk i DK.

Derfor har tdc den fordel, at du har større sandsynlighed for at opleve en rimelig hastighed flest steder, men færre steder med meget høj hastighed.
TDC har netop købt licenser til 4G i nye frekvensområder og om ca. 1-2 år vil de være så dækkende i Danmark, at der ikke længere vil være tvivl om, hvem man skal vælge på det punkt. Indtil da, kan vi varmt anbetale TDC til dig der skal bruge mobilt bredbånd på mange lkationer rundt i landet f.eks som sælger.

Bemærk dog, at TDC er en anelse dyre og du med fordel kan se nærmere på et af deres egne “billig selskaber” f.eks Telmore.