Internetforbindelse på landet

Læs om fastnet internetforbindelse på alle adresser på forsiden – Gå til forsiden

Telmore – en god trådløs internetforbindelse i landzonen

Telmore er ejet af TDC og var i sin tid meningen som TDC`svar på et billigt mobil firma.
Det er dog ved at være mange år siden og Telmore har udviklet sig til at overgå TDC på flere punkter – De har f.eks Danmarks mest tilfredse kunder.

På mobilt bredbånd området er de stærke på de lave hastigheder og i kombination med TDC`gode dækning på netop de lave hastigheder, har vi altså en vinder, når det ikke behøves at gå voldsomt stærkt på internettet.

Kan du sagtens klare dig med 6 mbit hastighed, får du hos Telmore 2 rigtig gode tilbud, hvor du er sikret høj service og god dækning.

Vi er specielt begejstret for deres billigst pakke, hvor du får 4 Gb til kun 79,00 pr måned. Det er billigt og hastigheden er stadigvæk 6 mbit, så det er en rigtig god pakke, til dig der ikke er på nettet konstant.

De 2 Gb rækker til omkring 3-4 timers daglig surfning hele ugen – sålænge du holder dig fra at hente musik og film, eller spilleonline, så er 2 Gb nok til masser af surfning, tjek af mail, netbank osv.

Vælger du derimod en 10 Gb pakke, er der stort set ikke det du kan give dig i kast med på internettet – specielt hvis du kun bruger linjen et par gange om måneden i sommerhuset – så er 10 G nok til både at streame musik, spille og chatte. Selv en teenager vil få kamp til stregen.