3G mobil Internetforbindelse

3 har brugt det meste af de sidste 5 år på at montere deres master over hele landet og er i dag et af de sleskaber der har bedst dækning med 3G turbo = op tll 32 mbit. De har fokuseret på 3G turbo og dækker derfor landet bedst med den teknologi og den giver op til 32 mbit. Deres almindelige 3G er knap så vildt udbygget med giver i de fleste tilfælde også rigtig god dækning i landet – her er tdc en knivspids bedre. Tdc er deriomod ikke så stærke med 32 mbit dækningen endnu – de springer nok også over videre udrulning af 3G turbo go går direkte til 4G landsdækning (i løbet af 2 års tid)

3 kan med andre ord leverer 32 mbit 3G på flest steder i Danmark og de har da også høstet mange roser i diverse tests.
Vi an derfor uden tvivl godt anbefale dig, at se nærmere på 3 bredbånd – også hvis du skal bruge det udenfor de store byer.

Priserne er fra ganske få måneder siden lavet helt om, så de nu er langt billigere, men desværre er deres 40 GB løsning forsvundet.
Dvs at 3 bedst egner sig til dig, der skal have et stabilt mobilt bredbånd, som du kan tage med rundt og i øvrigt ikke bruger som primær forbindelse i din husstand, da du max. kan få 10 GB data med i prisen.

10 Gb rækker til rigtig meget internetbrug og hvis du blot tænker en smule over at lukke ned for forbindelsen nu og da, kan du stort set lave hvad du har lyst til en hel måned -dog undtaget download af film og andre datatunge opgaver – der er 10 GB i underkanten.

Den helt billige løsning til 69 kroner pr. måned giver dig 1 GB data inkluderet, hvilket er nok til almindelig surfning ca. 2 timer pr. dag hele måneden.
Den billige løsning er formidabel til klat brugeren og som ekstra forbindelse til f.eks sommerhuset eller pendleren, der surfer lidt i toget på vej til arbejde.

TIP: Oister benytter samme net som 3, men er ofte billigere

Besøg 3 og læs mere her